Lid worden

Wil je lid worden bij AKABE Neerpelt? Dat kan!

HOE? 

Ben je geïnteresseerd om bij onze scoutsgroep te komen, dan mag je altijd eerst drie zondagen komen proberen. Als je daarna nog even enthousiast en wild bent van akabe, dan kun je je inschrijven en word je verzocht het lidgeld te betalen. Inschrijven kun je doen door ons een mailtje te sturen of door ons een belletje te geven (zie 'contact'). Heb je nog vragen, dan kun je ons best eveneens telefonisch of via e-mail contacteren.

WACHTLIJST

Omdat wij het belangrijk vinden dat er steeds voldoende leiding aanwezig is voor de leden, kunnen we niet altijd garanderen dat er direct een plaatsje vrij is voor jou. Eerst kijken we binnen welke tak je zou passen, is er plaats vrij in die tak, dan kan je starten! Maar het kan dus ook zijn dat de tak al vol zit, dan plaatsen we jou op de wachtlijst. Zodra er een plaatsje vrij komt nemen wij contact met je op. 

Door het gebruik van de wachtlijst proberen we om alle aanmeldingen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat iedereen kan starten in de tak die het best aansluit bij zijn of haar interesses. 

LIDGELD

Het lidgeld voor het scoutsjaar 2023-2024 bedraagt 45 euro. Wanneer je na 1 maart bij onze groep aansluit, bedraagt het halfjaarlijks lidgeld 22,50 euro

Wat zit er in deze 45 euro (of 22,50 euro)? 
Verzekering tijdens het volledige werkjaar, ledentijdschrift Krak? Boem! dat je vier keer per jaar ontvangt en ondersteuning en begeleiding door Scouts en Gidsen Vlaanderen aan zowel leiding als aan leden en ouders. 
Voor sommige activiteiten zoals het ledenweekend, de daguitstap en het kamp vragen we een extra bijdrage.


Hoe betalen? 
Je kunt het lidgeld cash betalen tijdens een activiteit of je kunt via overschrijving betalen (BE73-7845-8666-9160 met vermelding van 'inschrijving + <naam van het kind>').

Indien de kostprijs een probleem vormt, neem dan zeker contact op met de groepsleiding zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

--