Nieuws

GEZOCHT: LEIDING!

Na het grote succes van vorig jaar, verkopen we dit jaar weer heerlijke paaseitjes! 

Ons steunen door te bestellen kan via akabepaasactie@gmail.com en dit vóór 26 maart. 

Op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november zal espressobar black zich 24 uur lang inzetten voor akabe Neerpelt. Kom zeker eens langs en geniet van de talrijke activiteiten! 

 Vrijdag 19 oktober is het naar jaarlijkse gewoonte weer Dag van de Jeugdbeweging, een dag waarop alle jeugdverenigingen feest vieren. Dus trek je uniform aan naar school, het werk,.. en laat zien dat je trots bent om een scout te zijn! 

De leiding van Scouts Akabe Neerpelt wenst iedereen fijne en warme kerstdagen en een gezond, gelukkig en bovenal scoutesk 2017!

Tot volgend jaar!

Aanstaande zondag (18 december) heten onze Tapirs iedereen van harte welkom om heerlijke versnaperingen en warme drank te nuttigen tijdens de jaarlijkse kerstmarkt van Neerpelt. Op naar een warme en verdraagzame kerst! Tot dan!

Op zondag 8 januari 2017 tussen 14u00 en 18u00 vindt de jaarlijkse ijsberenduik in het zwembad S&R Dommelslag in Overpelt plaats.

Dag lieve akabeërs,

De Sint-activiteit van zaterdag 19/11/2016 zal doorgaan van 17u30 tot 19u30 in de lokalen van Scouts Boseind (Roosendijk 109A in Neerpelt).

Het is vandaag Dag van de Jeugdbeweging, onze hoogdag want dan vieren alle jeugdbewegingen feest! 

Trek dus je uniform aan naar school, naar het werk,... en laat zien dat je trots bent om scout te zijn!

Naar jaarlijkse gewoonte wordt het scoutsjaar geopend met de 'Overgang'.

Pagina's

Abonneren op Nieuws