Lokaalverhuur

De scoutsrally, gelegen in een bosrijk gebied in Neerpelt op 1,5 km afstand van het dorpscentrum, beslaat een oppervlakte van 9 ha. Het domein ligt vlakbij het provinciaal centrum voor sport en cultuur Dommelhof. Fietstochten plan je met het Limburgse fiets-knooppunten-netwerk, knooppunt 240 ligt op een paar honderd meter. Het natuurgebied het Hageven met het natuureducatiecentrum de Wulp ligt op enkele kilometers.

De Leemberg is het hele jaar door beschikbaar voor bos- en sportklassen, jeugdverenigingen, vriendengroepen, … voor dag-, weekend- of weekverhuring.

Na de aanpassingen in 2006 beschikt het gebouw over 10 slaapzalen van 4, 6, 8 of 14 bedden voor in totaal 66 personen. Er is een eetzaal, een vergaderzaal, een volledig uitgeruste ruime keuken met aparte waskeuken en twee gescheiden sanitaire blokken met toiletten, douches en wastafels. Er is bestek, borden en kookmateriaal voor 70 personen aanwezig. Je vindt er ook een gezellige zithoek met open-haard en een groot zonneterras. De centrale verwarming maakt het gebouw heel het jaar bruikbaar.

Sinds 2009 is het nieuwe Coninxsteen beschikbaar voor verhuur. Het nieuwe gebouw telt 40 bedden (in 4 slaapruimten), 4 douches en 3 WC’s, volledig vernieuwde keuken en 4 vergaderlokalen.

Meer informatie over de verhuur van onze lokalen vind je op de website van de Scoutsrally.